WWW.YAZİLİMPANEL.COM.TR WEB TASARIM HİZMETLERİNE HOŞ GELDİNİZ.

Profesyonel Web Tasarım Hizmetleri.

İşinizi Kolaylaştıracak En İyi 15 Yapay Zeka Aracı ve Web Sitesi

Yapay zeka araçları, en karmaşık görevler için bile harcanan zamanı ve emeği önemli ölçüde azaltabildikleri için her geçen gün daha popüler hale gelmektedir. Çünkü yapay zeka, genel üretkenliği ve doğruluğu artırabilir ve belirli süreçlerin otomatikleştirilmesine yardımcı olabilir. Sağlık, finans, finansal planlama ve diğerleri dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde, daha iyi karar verme ve şirketlerin gelecekteki konumlarını tahmin etmek için kullanılır.

İçerik yazmaktan saniyeler içinde görüntülerden arka planı kaldırmaya kadar birçok görevi anında yerine getiren bu araçlar, görevleri verimli bir şekilde yerine getirmek için kişisel olarak kullanıldıkça hızla büyümektedir.

İşinizi Kolaylaştıracak En İyi 15 Yapay Zeka Aracı ve Web Sitesi

Aşağıdaki listede işinizi kolaylaştıracak en iyi 15 yapay zeka aracını ve web sitesini bulabilirsiniz:

1. ChatGPT

ChatGPT

ChatGPT, insanlarla yapılan konuşmalara yanıt verebilen bir teknolojidir. Teknoloji, doğal dil alışverişini anlayabilir, bunlara yanıt verebilir ve bunlarla etkileşim kurabilir. Alakalı ve anlaşılması kolay insan benzeri etkileşim ve yanıtlar üretir.

Uygulama, kodlama ve orta matematik denklemleri gibi karmaşık soruları sorgulamak ve bunlara yanıt almak için kullanılabilir. Ayrıca hataları hızlı ve kolay bir şekilde düzeltmek için de kullanılabilir.

İlgili İçerik: OpenAI ChatGPT Nedir, Nasıl Kullanılır? Yen Yapay Zeka Destekli Chatbot Uygulaması Google’ın Yerini Alabilir mi?

2. Chatsonic

Chatsonik

Chatsonic, birden çok özellikle otomatikleştirilmiş ve ilgi çekici konuşmalar oluşturabilen bir sohbet robotudur. Sorulara cevap ve çözüm bulmak için kullanılabilir.

Google’a erişme ve gerçek zamanlı olarak güncel yanıtlar alma yeteneğine sahip olduğundan, internetteki çoğu sohbet robotundan daha gelişmiştir. İşletmeler için düşük maliyetli bir çözümdür ve kullanıcıların uygulamayı denemeleri için premium özelliklerin de içinde bulunduğu ücretsiz deneme sürümüyle birlikte gelir.

3. Trip Planner

Trip Planner

Trip Planner, seyahat edenlerin seyahatlerini daha verimli bir şekilde planlamasına yardımcı olabilecek, gelişmekte olan bir teknolojidir. Teknoloji, kullanıcı tercihlerini analiz etmek ve ziyaret edilecek yerler, öğle yemeği, alışveriş vb. gibi aktiviteler önermek için yapay zekayı kullanır.

Web sitesi, mükemmel bir plan belirlemek için her aktiviteye zaman ayırır. Ayrıca, kullanıcı için en uygun seçimleri yapmak için incelemelere, derecelendirmelere ve geçmiş deneyimlere göre etkinliklerle ilgili siteler, restoranlar vb. önerilerde bulunur.

4. Adobe Enhance

Adobe Enhance

Adobe Enhance, kullanıcıların seslerini daha şeffaf hale getirmelerine yardımcı olan bir Adobe Podcasts özelliğidir. Kullanıcıların arka plan gürültüsünü hızlı ve kolay bir şekilde ortadan kaldırmasına ve ses kalitesini artırmasına olanak tanıyan özelliklerle birlikte çalışır.

Web sitesi uygulaması, ayırt edici sesleri stüdyo kalitesi gibi yapabilir. Küçük bir değişiklik gibi görünebilir, ancak önemli bir etki yaratabilecek gürültüyü işlemek gibi bazı dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırır.

5. Cutout.pro

Cutout.pro, görüntüleri ve videoları yalnızca birkaç tıklamayla kırpabilen çevrimiçi bir medya işleme hizmetidir. En önemli özelliklerden bazıları, arka planı kaldırma, fotoğrafı daha da geliştirme ve geliştirmenin yanı sıra istenmeyen kişi ve nesnelerin kaldırılmasını içerir.

Web sitesi ayrıca portre ve renkli fotoğraflar oluşturabilir ve bir stok fotoğraftan pasaport boyutunda bir görüntü oluşturabilir. Bu araç, bu web sitesine yüklenen tüm resimleri tercihe göre özelleştirebilir.

6. Dall-E

Dall-E

Hayali ve gerçekçi görüntüler veya her ikisinin bir kombinasyonunu oluşturmak için makine öğreniminden yararlanan Dall-E, metin ve ayrıntılardan yüksek kaliteli görüntüler üretebilir.

Web sitesi ayrıca kullanıcıların mevcut bir resmi yüklemelerine ve beğenilerine göre düzenlemelerine olanak tanır. Görüntüden bazı ayrıntıları eklemek ve çıkarmak için kullanılabilir. Web sitesi birkaç saniye içinde canlı veya cansız nesnelerin resimlerini oluşturur.

İlgili İçerik: DALL-E 2 Nedir? Yazılan Yazıyı Görsele Çeviren Yapay Zeka Bir Devrin Başlangıcı Mı?

7. Nvidia Canvas

Nvidia Canvas

Nvidia Canvas, Nvidia tarafından yaratıcı profesyoneller için geliştirilmiş bir dijital boyama uygulamasıdır. Sanatçıların fazla çaba harcamadan dijital şaheserler yaratmalarına yardımcı olacak araçlar sağlar.

Bu uygulama, düşük kaliteli eskizleri gerçekçi ve ayrıntılı portrelere dönüştürebilir. Güçlü ve kullanıcı dostu bir boyama uygulaması olacak şekilde tasarlanmıştır. Yazılım, kullanıcının girdi sağlarken sonuçları görmesini sağlayan gerçek zamanlı olarak çalışır.

8. Socratic

Socratic

Socratic, Google tarafından geliştirilmiştir ve temel olarak öğrencilere ev ödevlerinde yardımcı olmaya odaklanır. Uygulama, metni hem basılı hem de el yazısı biçiminde anlar.

Öğrenciler sorunlarını aramak ve sonuçları almak için ses seçeneğini veya arama alanını da kullanabilir. Yazılım, birkaç saniye içinde sorunlara çözümler ve uygun açıklamalar sağlar.

9. Midjourney

Midjourney

Midjourney, metin içeren görüntüler oluşturabilen veya Discord’u kullanarak mevcut bir görüntüyü sağlayabilen bir görüntü oluşturucudur. Tek gereksinim, yazılımı kullanmak için resmi bir Discord sunucusuna bağlanmaktır.

Kullanıcının bir komut olarak çalışan bir açıklama ve istem girmesi gerekir ve bot 4 adede kadar ön izleme görüntüsü oluşturur. Kullanıcılar daha sonra listeden bir resim seçebilir ve tercihlerine göre değiştirebilir.

İlgili İçerik: Midjourney Nedir? Yaratıcılığınızı Görsellere Çevirin – Yapay Zeka İle Mükemmel Görseller Oluşturma 

10. Jasper Chat

Jasper Chat, bazı değişikliklerle konuları yeniden yazmak için kullanılabilecek bir uygulamadır. Yazılım, 20’den fazla dilde sohbet başlatabilir ve soruları gerçek zamanlı olarak yanıtlayabilir.

Şirket, uygulamanın insani olarak olası herhangi bir soruyu hızlı ve doğal bir şekilde yanıtlayabileceğini söyler. Ayrıca kısa bir konuyu kısa ve öz bir şekilde cevaplayabilir veya kendi başına fikir vermesi istenebilir.

11. Bing AI

Bing AI

Bing AI, bugün mevcut olan en iyi AI sohbet robotlarından biridir ve içerik oluşturma açısından sunabileceği çok şey vardır. Microsoft, ChatGPT’nin yaratıcısı OpenAI’ye büyük yatırım yaptı ve Bing’e entegre edilen yeni AI dil modeli, ChatGPT’den daha güçlüdür. Bing, kullanıcılara içerik oluşturmayı daha kolay ve verimli hale getiren bir dizi özellik sunar.

Bing’in en değerli özelliklerinden biri içerik üretme yeteneğidir. Kullanıcıların e-posta yazmasına, tatiller için seyahat programları oluşturmasına ve iş görüşmelerine hazırlanmasına yardımcı olabilir. Bing ayrıca tüm kaynaklarına atıfta bulunur, böylece kullanıcılar referans verdiği web içeriğine kolayca erişebilir. Ek olarak Bing, bir kullanıcının bulunduğu web sayfasını anlayabilir ve buna göre uyarlayabilir.

İlgili İçerik: Bing Chat: Web İçin Yardımcı Pilotunuzla Tanışın, Yapay Zeka Destekli Bing ve Microsoft Edge

12. Krisp.ai

Krisp.ai

Krisp, arka plan gürültüsünü iptal etmede inanılmaz derecede etkili olan, bağımsız bir yapay zeka tabanlı gürültü giderme aracıdır.

Krisp, operatörlerin arka plan gürültüsünü en aza indirmek için ve çağrı merkezleri için iyi sonuç veren son derece net aramalar yapar.

13. Grammarly

Grammarly

Grammarly, metninizi analiz eden ve dilbilgisi, imla ve noktalama işaretleriniz hakkında gerçek zamanlı geri bildirim sağlayan yapay zeka destekli bir metin aracıdır. Ayrıca intihali kontrol eder ve düşüncelerinizi düzenlemeniz için daha iyi yollar önerir. Çalışmaları hakkında otomatik geri bildirim sağlayarak ekibinizin yazma kalitesini iyileştirme potansiyeline sahiptir.

14. Chatfuel

Chatfuel

Chatfuel, Facebook mesajlarınızı akıllı bir bot ile otomatikleştirmenize yardımcı olabilir. Müşteri adaylarıyla 7/24 iletişim kurmak, sorguları otomatikleştirmek veya canlı müşteri adaylarını canlı satış temsilcilerine bağlamak için kodlama deneyimine ihtiyacınız yoktur.

Bu popüler platform, tüm Facebook sohbet robotlarının yarısına güç sağlayarak, her büyüklükteki işletmeye satışları artırma ve tüketici endişelerini yanıtlama konusunda yardımcı olur.

15. Zoho Zia

Zoho Zia

Zoho Zia, Zoho Corporation tarafından geliştirilen yapay zeka destekli bir dijital asistandır. Zia, doğal dili anlar ve kullanıcılar tarafından sorulan sorulara ilgili yanıtlar verir.

Zoho Zia ile toplantı planlama, e-posta gönderme ve dosya yönetimi gibi görevleri gerçekleştirebilirsiniz. Zoho Zia, işinizi halletmenizi ve gelen kutunuzu düzenli tutmanızı kolaylaştırır.

Siteniz Kurmak İçin Yardıma Mı İhtiyacınız?